Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja

http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

“Giveaway Ramadan 2016 Oleh NurAlja adalah satu cara untuk mengenali blogger lain disamping merapatkan ukhwah terutama pada blogger baru. Jom meriahkan lagi Giveaway ni yang berlangsung dari 10-13 June 2016 sahaja”
  Pendapat aku tentang blog Sis Nur Ajla :

Gabungan warna biru dan pink dah cukup perfect especially bagi seorang yang feminin macam aku ni, lembut dipandang. Sejuk hati tengok. Tulisan dan kelebaran pun dah cun. Header pun cukup simple, tambah dengan rama-rama.gif lagi amboi cantik benau. Pendek kata memang dah cukup umpph dah. Ini pujian jujur ikhlas dari hati. Tak baik tipu kan, di bulan Ramadhan pulak tu hee.
Terima kasih atas anjuran giveaway ini ya sis. Semoga sukses dan murah rezeki sentiasa. Salam Ramadhan :)

*Nak join jugak? Tak susah, klik sahaja banner di atas untuk maklumat lanjut*

Comments

  1. Selamat berjaya :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dan best of luck yee ^^

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari Ga yg sama. Goodluck nahh :)

    ReplyDelete
  4. Tq Awak sudi join GA Ramadan Alja. GoodLuck ^^ hihi tq. InsyaAllah. Semoga ada rezeki ye :D

    ReplyDelete
  5. PERHATIAN BUAT PESERTA GIVEAWAY RAMADAN 2016 By NUrAlja

    Boleh baca dekat Blog ye awak :)

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/perhatian-buat-peserta-giveaway-ramadan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan Makanan Korea di DUBUYO

Review Filem : Train To Busan (2016)

Backpack ke Ipoh Part 1 : Stesen KTM Ipoh