Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


Sempena Hari Raya ni,Nile membuat "Jualan Raya Meletop".Semua barangan mantop-mantop belaka.Kalau boleh semua nak borong.Dengan "Free Delivery" minimum pembelian RM48 ke atas sudah pasti menjimatkan duit poket kita kan.Siapa taknak bila melihat potongan harga sebanyak 90% untuk barangan terpilih ni kan.Potongan harga untuk Jualan raya meletop ini berlangsung dari 30/05/2016 sehingga 18/07/2016..So cepat-cepat grab..Nak Menang RM1000 dari Nile,Jom join Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My ni dengan segera.

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, terjah sahaja ke blog Kak Lyssa ni . Dari situ korang boleh tahu dengan lebih detail tentang giveaway hebat ini. Ok, 5 produk pilihan aku antara banyak-banyak produk Nile. hmmmmm rambang mata nak pilih. Apapun, ini dia TOP 5.

 

Product: Stylish N Design Shoes 
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




Product:  Casual 3-in-1 Women BagJLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only
 ProductLeisure Design Elegant High Heel
JLM2016 Sales price: RM17.00
Date: 17/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only


ProductStylish Sleeveless V Shape Dress
JLM2016 Sales price: RM11.50
Date: 20/06/2016
Time Start: 2.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 110 units only




Ini hadiah untuk 6 orang pemenang bertuah :
RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang
Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini. Lepas join, korang hanya perlu hantar url blog korang ke email ini ----> give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :
Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :

Korang boleh check result >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :
30/06/2016 , 11.59 pm
 
GOOD LUCK ! 




Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Review Filem : Train To Busan (2016)

Makan Makanan Korea di DUBUYO

Backpack ke Ipoh Part 1 : Stesen KTM Ipoh